Nog effe 

 

NOG EFFE BIOGRAFIE 2020

En dan nu, Nog effe  de feest-act.

Na  het ‘Geen WK 2018’ succes , ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’, de ludieke zomersingle en videoclip van Nog effe, kon het natuurlijk niet uitblijven. Want feestmuziek stroomt door de aderen van de heren. Dat feest is stevig ingezet met “Feest in de tent” en heeft een mooi gevolg gekregen met “Wat ik ook doet”

En omdat een feetje bouwen nou eenmaal in het bloed zit heeft Nog effe een spetterende feestact gemaakt waar zij de zalen en het publiek volledig mee op de benen en door het dak laten gaan.  Nog effe feestact knalt vol gas door. Bekende (feest)klassiekers worden in hoog tempo afgewisseld met eigen werk. Zowel jong als oud kan zich bij Nog effe prima vermaken.

Over oud gesproken; dit is een band met uiteenlopende leeftijden tot wel 76 jaar! Vandaar de naam: Nog effe… Maar dat neemt niet weg dat de heren het rustig aan doen. In tegendeel, met de feestact gaan zij er vol tegen aan. Hossen en meedoen is verplicht!

De heren hebben een flinke muziekgeschiedenis achter zich: de één meer als bühne- of, studiomuzikant, de ander weer wat meer als componist/schrijver.

Al sedert meerdere jaren spelen Rob, Gerard en Sascha samen. Aanvankelijk begonnen ze als een akoestisch Golden Oldies ensemble. Maar na mate de tijd verstreek, bleek dat ze hun muziek steeds meer naar hun eigen hand zetten. Zo ontstond langzaam de herkenbare en vrolijke Nog effe -sound.

Na de kerstsingle ‘Altijd weer Kerst’  en de single ‘Bartje de Bakker’ werd ‘Elk Nadeel heeft z’n Voordeel’ uitgebracht met de bijbehorende videoclip. Deze ludieke single en clip is velen dan ook niet ontgaan heeft radio en TV airplay genoten!  Ook de hierna uitgebrachte single ‘Toedeloe’ is weer zo’n typische Nog effe song met een heerlijke videoclip. De carnavalskraker “de as van Ome Arie”, “Feest in de tent”en “Wat ik ook doet” heeft de band langs verschillende podia en radiostations gebracht. En het zal, als het aan Nog effe ligt, nog lang feest blijven.

Nog effe is:

Rob van Zolingen: gitaar, backing vocals.

Gerard van der Post, leadzang en andere onzin.

Sascha Hartmann,  Beats, Duitse vocals en backing vocals.

@2019 designed by RNV                                                                      Supporter van RNV           

                                                                                                           Sponsor ons voor meer plezier.

                                                                                                                NL18 INGB 0798 2731 27    

                                                                                                                   tnv Radionederveluwe         

                                                                                                           Namens het Team dank u wel 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now