Duo Knotsgek

Duo Knotsgek is een feestduo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire, vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid.

Fabian en Gerbrand hadden beide al de nodige ervaring als solo artiesten op hun CV staan toen ze in 2010 hun krachten bundelden om een samenwerking aan te gaan. Dit resulteerde in twee uitstekende singles.

 

De samenwerking bleek goed te werken waarna de heren besloten om als Duo Knotsgek verder door het leven te gaan. Met de in 2012 verschenen single ‘Sluit Maar Bij Ons Aan’ werd een bescheiden hitje gescoord.

Ook met de optredens in het land ging het bergopwaarts, en werd Duo Knotsgek steeds vaker gevraagd op diverse podia, cafés, feesttenten, oktoberfeesten en après-ski party’s.

Met de opvolger ‘Hedde Gij Misschien ADHD’ werd landelijk gescoord, en door feestend Nederland massaal meegezongen.

Dit succes zou al snel overtroffen worden met de single ‘Die Alpenknotsen, waarmee Duo Knotsgek de luisteraar meenam naar gezellige Oostenrijkse sferen.

Ook de videoclip werd een heuse YouTube hit. ‘Die Alpenknotsen’ is inmiddels tot een heuse party-klassieker verheven en mag een van de grootste party hits van het après ski en carnavalsseizoen van 2013/2014 genoemd worden.

In de zomer van 2014 verraste Duo Knotsgek met de single ‘Zij Is Te Mooi’ en de bijbehorende videoclip, waarmee het duo de nummer 1 positie wist te veroveren in de Feest Top 20.

Al met al kunnen we meteen  gerust hart stellen dat de naam Duo Knotsgek definitief gevestigd is in het party circuit.

Momenteel wordt samen met topproducer Harald Queens de laatste hand gelegd aan de gloednieuwe single waarmee Duo Knotsgek wederom een van de kneiters voor het komende après ski- en carnavalsseizoen in handen heeft.

 

Meer informatie over Duo Knotsgek kunt u vinden via de website: www.knotsgek.com

Heel veel luisterplezier gewenst.

Groetjes Duo Knotsgek

@2019 designed by RNV 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now